Smälla igen dörrar och gå bestämt

Jag sitter på Multimedian och lysnar på The Subways. Jag tänker lite på allt som kan, har kunnat, har, och inte har, gått snett. Hur stor andel av mina stora val har skitit sig, och hur har andra människors val påverkat var jag är idag? Jag sitter och filosoferar lite grann och jobbar i Dreamweaver.
Jag önskar lite grann att jag hade något smart att säga nu, men jag tror inte jag har det. Eller nåt har jag väl, bara inte just nu.
Jag har funderat lite på om man skulle skaffa sig ett jobb. Jag har fruktansvärt lite pengar just nu, men tyvärr rinner även tiden iväg utan att jag hinner tänka. Finns det nåt jobb som passar mig i detta läge? För jag bor ju,. som man säger, utanför stan, det tar två timmar för mig att ta mig mellan sängen och skolan varje dag om jag inte sover hos Thom. Samt att jag fick tummen ur och började träna denna höst. Och sen är mitt schema ganska så pissigt vad gäller att ha tid över.

Sen är det inte så mycket mer jag funderar över den här tisdagsmorgonen. Eller det är det väl, men varför lägga andra människors dyrbara tid på att jag ska rabbla massa saker hela tiden?Vänskaps-inlägget

Tänkte ta och publicera lite dikter, för dem skriver jag lite när som helst som till exempel i mobilen på bussen, sen kan jag bara ta och lägga in dem här (om jag är stressad men ändå inte). Just den här dikten är inte asny, men jag tror inte jag publicerat den innan. (Sista feta raderna hör inte ihop med dikten).
Sen ska jag även ta och se om jag ska göra nåt med designen av bloggen, men det kommer med tiden isåfall!

Vänskapsband

Det gör ont när banden bryts
Blodet sprutar men
Vi överlever
Vare sig vi vill det eller inte

Det krävs en viss kraft
För att knyta dem samman igen
Och den kraften är alldeles för stor
För mina arma armar

Vi bröt dem båda två
Vi drog i varsin ände
Musik i din ådra
Genom halva Sverige
In i mina vener, artärer
Bästa knarket görs på tonerRSS 2.0