Påskris Påskfika

Köpte påskunderlägg för 5 kr styck. Tvekade då (som den smålänning jag är) men nu är jag himla glad för att jag köpte dem. Påskriset har nu även prydits med ett par fjädrar. Kassörskan på Maxi tyckte den glansiga äggen var fina. Thom tycker inte om att vara med på bild.

Senaste fynden

Vi har haft en bil till låns, för mamma och pappa har köpt en ny och behövde bara en ett tag. Då passade jag på att åka till Stadsmissionen, Kupan och lite sånt (sällan jag orkar cykla dit). Hittade förstås lite fina saker...

8 st jättefina kaffefat för 10 kr. Inte styck alltså, totalt, vilket klipp! Fast nu behöver jag bara kaffekoppar också... Jag tänker att om det är nåt jag vill samla på så är det koppar och fat.

För två kronor kan vi nu äta ägg. Innan fick vi hålla den kokta ägget i handen. Varmt.

Och bor man i Kalmar ska man väl ha ett litet fat med Kalmar Slott som motiv. Jag längtar till sommaren då man kan hänga där igen. Det är för jäkla fint.

Mina dagar i soffan

Jo jag läser i min soffa och är trött framför datorn. Inser att fåtöljen fallit ihop och att vi har många kuddar.Ska snart dra till friskis och vara flitiga Lisa. Ohja.

En dag som den här

Idag är det skitväder, men hade det inte också varit det ibland hade jag inte uppskattat gårdagens sol och relativa värme så pass mycket. Min kurs i databaskonstruktion är avslutad och den tjocka mer-än-1000-sidor-långa boken är inlämnad på biblioteket. På torsdag börjar nästa kurs dynamiska webbapplikationer, men till dess ska jag slappa. Och eventuellt läsa lite i den nylånade boken om PHP.

Och om ni undrar vad mer bilden föreställer: Spenatsoppa (asgott, även om det kanske inte låter så), apelsinjuice och två små knäckebrödskex.

Jag har också varit hos Sofias lilla frisörskola och fått hela tre olika uppsättningar! Men all den hårsprayen krävde en dusch så nu är det som vanligt igen.Utan inspiration men ändå inte

Det är dags att ta tag i bloggen igen kanske. Nästan en månad med en känsla av att jag inte har något vettigt att skriva. Som januari fast det är mars. Jag bjuder på bilder.

Jag har bakat kardemummabullar. Fy fasen så gott :)

Sedan har jag också gjort en krans tillsammans med Malin (och delar av hennes familj) och Alexandra. Eller inte tillsammans, vi gjorde ju varsin men så här blev min iallafall. Hade ingen aning om vad jag höll på med så därför ser den inte riktigt rund ut och lite konstig överhuvudtaget. Men tröstar mig med att den faktiskt ser bättre ut i verkligheten än på den här bilden.

Databaskonstruktion

Jag har nyligen börjat läsa kursen databaskonstruktion, och i väntan på att den bok jag beställt ska komma hit så läser jag den Thom har. Den är jättegammal men rätt så kul ändå, kolla bilderna liksom!


RSS 2.0