Rastlös januari

Januari, januari
Positivare än på länge men
Ändå rastlös januari

Det händer aldrig något i januari
Brukar jag säga
Men mer rätt borde vara
Det händer aldrig något BRA i januari

Och att blogga om allt tråkigt man kan ha
Känns bara så meningslöst

Svårt att hålla i saker

Som många vet har jag svårt att ha en och samma mobil under en längre tid. Inte för att jag vill ha ny hela tiden, jag är trots allt väldigt snål, utan för att jag är lite klantig. Nu har jag däremot förlorat något ännu värre - min plånbok! Det har hänt en gång tidigare att den blev stulen men då hade jag verkligen inte så mycket i den som den här gången (i tisdags)!

Jag har förlorat fyra presentkort till ett totalt värde av 1600 kr + kanske 150 i kontanter. Jag (eller mamma) spärrade mitt bankkort men för att skaffa ett nytt sånt måste jag ha legitimation, vilket jag inte har eftersom jag blev av med både vanligt leg och körkort. Passet hade jag inte i plånboken men det gick ut i somras, men som tur är har jag telefonbank så att jag kan beställa nytt på det sättet.
Måste även skaffa två olika nya bibliotekskort, friskis-kort och ev. CSN-kortet.

Det värsta med att bli av med plånboken är inte pengarna utan allt jobbigt runt omkring! Åh så trött jag blir! Huvudvärk har jag också, nu ska jag vila.

Risk

Av min kusin vitamin fick jag spelet Risk i julklapp och det blev en liten sådan spelkväll häromdagen. Himla kul, även om det kan ta väldigt lång tid att spela. Och äntligen slipper jag sitta själv vid datorn och spela det (eller Dice Wars). Det fina med den här omgången är att de gula fick Asien, svarta fick Afrika och röda fick USA (rednecks!). Kul slump!

RSS 2.0