Mobilbildsbomb

Så väldigt längesen jag gjorde en mobilbildsbomb så nu kommer den. Vi börjar med hur det såg ut hos Johannes under Annas sista fest i landet. Här är hon och Robin.

Sen kom Johanna till mig och myste. Och vi gick på bokmässan och lyssnade på Sjukstugan och hade det gött.

Vi pausade lite med en öl uppe på Heaven 23. Fick svindel och såna känslor.

Så vi lyssnade lite på Martin Schibbye och Johan Persson.

Och sen Sara Granér, Mats Jonsson och Liv Strömquist i ABF's monter.

Vi käkade på världens finaste Moon thai kitchen också

Sen kom Emma hem till mig och vi åkte till Henriksberg och det!

Och såhär signerade Simon Gärdenfors min Död Kompis-bok <3

Helgen efter åkte jag till Stockholm och lekte med Bea. Och fotade en bild som hon tog på mig när jag fotade.

Förförra helgen var jag hos Alexandra och Robin och drack vin med en Anna och hennes David.

Vi spelade diamanten.

Sen tog jag en omväg hem till Haket och lyssnade på pojkar som sjöng. Gick inte och la mig förrän förmiddagen därpå och sen gick jag på Malins 25-årsfest. Riktigt fin helg det där.

Jag har hunnit tatuera mig också. Johannas handstil och Markus Krunegårds ord. Har haft Jag är en vampyr i huvudet i en vecka.

I fredags hamnade jag i Norrköping. Där drack jag öl och åt nötter med dessa fina nötter.

Samt dessa. Även denna natt sov jag ytterst lite. Och jag gillar att sova men ibland är det härligt att vara vaken.

Lördagskvällen såg ut såhär. Jag spenderade det mesta av tiden på golvet med trötta ögon. Men jag hade det gött.

Ja, jag borde gå men köttet är svagt

Ser Säkert! på SVT Play och tänker på hur jävla fin hon är. Blir knäpp av hennes ord. Eller mer sansad?

En jacka som ser ut som en jag hållt i
Väg jag gått förut
En lukt som luktar som en rygg jag rört vid
Saker som tar slut
(...)
Huvudvärken tillhör någon annan nu
Inget jag vill ha igen
Men den där jackan, den där vägen

I kroppen min

Kristian Gidlund, trummisen i bandet Sugarplum fairy, har en blogg som får mig att gråta lite. Han kallar den I kroppen min och den är helt jävla hemsk och på nåt sätt vacker och jag tycker alla borde läsa den. För han har cancer och han ska dö. Och jag tänker ibland på det där, att om jag visste att jag snart skulle dö så skulle jag skriva mycket mer. Jag kanske inte skulle göra så mycket mer än bara det, för det är ändå något som kan finnas när inte jag är kvar längre. Och det skulle passa mig bra för jag tycker om att skriva om döden. Nu blev det deppigt men det var väl tvunget - hans blogg har den effekten.

and just like James I'll be drinking irish tonight

Jag ville skriva nåt om hösten. Om hur det kändes som nån höst för längesen idag när jag gick bland löv och lyssnade på Against me!'s gamla låt Pints of Guinness makes you strong. Det är en låt som aldrig blir dålig. Och jag tänkte på marknadsdagar i byn - hur jag alltid byter till vinterjacka den dagen, den där sista fredagen i oktober som jag inte kommer spendera där i år.

Alla morgonar är så kalla nu. Jag tittar ut på en svart kyrkogård klockan sju på morgonen och saknar tiden då jag fick sova ut. Då jag var vaken på natten och sov på dagen. Egentligen är jag mycket bättre på det. Vill bara ligga under täcket mest hela tiden men istället sysselsätter jag mig med tusen andra saker nu. Jag tvättar, diskar, städar, färgar hår, läser, skriver hundra olika saker samtidigt, tänker på helg...

All my lovers are dead

Ett snabbt kom ihåg till mig själv innan jag lägger ner det här jävla livet och drar till stan: Om man vill ha arg musik behöver man inte lyssna på t ex Bring me the horizon och stumskrika utan även t ex You love her coz she's dead funkar. Plus att man känner sig snygg när man lyssnar på dem. Vill måla ögonen svarta och se ut som en crackpundare istället för att måla ögonen svarta och se ut som en alkoholist.

Ok, konstig grej att slänga ut sådär en fredagskväll samtidigt som jag slänger i mig en macka men så är det.

160 slag i minuten till skallret av glasrutor

Jag minns att jag hade en tanke idag på jobbet som jag tyckte var så himla bra. Min hjärna formulerade den i skriftform men jag hade inte möjlighet att skriva ner den så den är väl borta för alltid. Precis som alla de tankar jag tänker precis innan jag somnar men inte skriver ner för jag tänker att "klart jag minns det här sen", men det gör jag aldrig. Ibland måste jag offra litelite sömn för att komma ett steg längre i min tankeverksamhet men ofta tycker jag väldigt mycket om sömn också.

Jag har ägnat den här veckan åt att försöka formulera mig bättre. Efter jobbet har jag öppnat det där jävla dokumentet som jag älskar men också hatar lite grann. Jag har läst 1Q84 och jag har läst dokumentet och utvecklat mina gamla tankar och mina gamla ord. Och jag vet inte varför jag skriver om det här och nu, men det var det jag råkade tänka på.

Imorgon är det fredag och det är skönt och jag försöker vara chill. Mickan kommer hit på lördag och det ska bli himla kul för hon har aldrig vart hos mig (och jag har aldrig vart hos henne). Och nu blir det äntligen av.

You don't get over a broken heart, you just learn to carry it gracefully

Loving without loving
Is always the worst crime
I know all the signs and signals
Cause now I've been on both sides
The way you choose your words
The limpness of your hand
I almost died when you introduced me as a friend
How can you call me a friend
If you don't love me
Then please have the dignity to tell me

/Finaste delen av Jens Lekmans senaste skiva. Låten heter The world moves on.

Blir fint

Idag noterade jag första höstlövet. Antar att de syntes igår också men hade inte en tanke på det då. Det kommer vara så där jävla fint snart och det kommer som vanligt försvinna så snabbt att jag knappt hinner lägga märke till det. Men det blir fint.

Imorgon ska jag åka till Stockholm och leka med Bea en helg. Vågar knappt tänka på hur länge sen det var vi sågs senast. Tanken var att de fina mjölbypojkarna som var en del av emmaboda-campet skulle följa med men det blir bara jag. Men det blir fint.

Igår skickade jag in högskoleansökan. Så har jag tur kan jag plugga litteratur i vår men har jag annan tur så åker jag runt i Europa med Anna. Jag vill verkligen det om hon blir sugen på att lämna Australien. Men annars som sagt, plugga. Det blir fint.

RSS 2.0