Hellre jul än aldrig

Jo det har ju varit jul då och jag har blivit lite förkyld och har inte orkat blogga. Men jag har inte haft något vettigt att säga heller! Inte många fina julbilder jag fick till men här kommer några få från själva julafton. Hos mormor och morfar blev det verkligen inga fina bilder.

Albin och Mollie
Isak var himla nöjd i mitt diadem

Sen blev flickorna Landtreter trötta och dubbades till SuperIsabella och MegaMollie! Skymta även strykbordet jag fick i julklapp, haha.

År 2009 i bilder

Jag blir så glad varje gång jag får se någon annan sammanfatta sitt år i bilder, så för en gångs skull ska jag ta och göra det jag också.. Häng med! ;)

Januari...

...Befann jag mest här, i soffa och fåtöljer, tittandes på tv-serier. Främst The L Word.

Skivlagret kursade och jag köpte Hästpojkens skiva billigt. Dock är de back on track nu igen. Minns också att jag och Johanna var på Söderport senare samma kväll och kollade på Jonathan Johansson!

Januari avslutades med Twister hemma hos Martin.

I februari hände inget av värde för några sådana fina kort har jag inte.

Mars...

...Bestod av en hel del pysslande

Nedräkningen till studenten påbörjades

April...

...Bestod av kubb på Larmtorget och början på vår sommar i parken

Jag fick ett kusinbarn med namnet Isak

Maj...

...Var Extasen som invaderades av Baywatch

Sedan satt vi än en gång vid slottet, och sedan såg vi Kultiration på Söderport. Efter det var vi uppe alldeles för länge samtidigt som vi hade himlahimla kul.

Två dagar senare var balen. Mycket finfint!

Juni...

...Var äntligen (den regniga) studenten!

Strax därefter var en härlig midsommar, och sen var det kalas för mig igen, för jag blev 19!

Jag sommarjobbade, samtidigt som jag längtade till helgens fest och festival. Utvecklade ett behov av att twittra men började ändå aldrig.

"Festen" den helgen var den här. Mycket givande bild.

Juli...

Svårt att välja bara en bild från Hultsfredsfestivalen, men det får blir den här som föreställer sista dagen då vi packar ihop all skit. Sen hade jag inga fler givande juli-kort!

Augusti...

...Busade jag i Allgunnen med Isabella och Mollie

Hoffmaestro spelade i Kalmar och det var sjukt bra. Salem Al Fakir också.

September...

...Sista kvällen med hela goa gänget

...Sista kvällen med Johanna på Söderport. Nu är hon i Australien den jäkeln

Sedan fick jag och Thom lägenhet på Ängö. Jag tog kort på utsikten från busshållplatsen.

Oktober...

...Hände inget särskilt men jag såg ut så här
November var så nyss och december är nu så jag struntar i de bilderna, det blev gott om det ändå! Vet att jag missat en massa nu men det får duga helt enkelt :D

Ännu mera jul

Jag gillar att springa runt med kameran och ta kort på samma saker hela tiden för jag tycker dessa saker är så fina.Hoppas snön håller i sig ett tag. Vore fint, iallafall till helgen.

Musikhjälpen

Det är ca fem timmar till årets Musikhjälpen startar och jag tycker det ska bli jättekul! Om du missat denna händelse kan jag berätta att tre "kändisar" blir inlåsta i en glasbur, i år i Göteborg, mellan 14-20 december. Där kommer de sända önskade låtar dygnet runt och de får inte äta mer än de behöver, medan de samlar in pengar till att minska spridningen av malaria. Man får alltså önska en låt för 50 kr, där pengarna går till radiohjälpen.
Men det kommer inte bara spelas önskemusik utan det kommer dit gäster och annat trevligt! Detta kommer sändas på P3 och SVT2. Lite roligare på tv då man får se dem också.

Förra året hann jag inte eftersom man smsar in och jag hade inte fyllt på pengar på kontantkortet så jag hade inte 50 kr, men i år ska jag så fort jag vet vilken låt jag ska önska...

Sugen på jul

Märkte hur dåligt med bilder min blogg innehöll för tillfället, så nu har jag tömt kameran och ska se vad för (fint) jag kan tänkas hitta i den!

Fika förra veckan eller nåt sånt

Det var lite såhär våra fönster såg ut under himla länge, men nu är det som sagt klart. Nu i juletid ser det ut såhär...


Adventsfönster

Nyinhandlad plastgran, julbock och gammal matta!

Antikdeckare

Jag har sett klart senaste säsongen av Antikdeckarna. Enda säsongen av nio jag sett faktiskt, kanske borde se de andra också för det är riktigt spännande. Jag tänker mig att om 20 år eller ännu längre än så vill jag vara med där. En Kobra har jag redan, funderar på vad mer för fint det finns. Sen tänker jag mig att jag kanske skulle ta och tänka om och börja jobba med antikviteter. Men det verkar för jävla jobbigt så jag struntar i det.

Sista kapitlet av målaren

Målaren har varit här för sista gången. När han ringde på dörren målade jag upp skräckscenarion för vad som skulle kunna hända den här gången, men inget hände. Han satte i de två fönsterna som var kvar och när han skulle gå drog han till med ett litet fint "God jul på dig tjejen!".

Men när han gjorde det lyfte han sin hand, jag såg hur den närmade sig min nyvaccinerade vänsterarm. Jag fick fram ett "Ja, detsamma" samtidigt som jag kände att nu peakar det här med hans jävligheter. En olycka händer så lätt och han kunde inte se mitt plåster som sitter kvar på armen. Men jag hade tur. Han gav mig en lätt klapp på axeln och var inte jättenära det ömma, så det löste sig fint. Fast jag blev lätt nervös.

Jag måste få säga

Jag är trött, stressad, mörkrädd
Till och från
Så om jag inte uppdaterar så ofta
Under denna vinterkoma
Så är det för att jag ligger framför TVn
Och kanske ser om hela The L Word
Eller något annat fint

Idag har jag gjort två sorters tryffel
Och fudge
Som nån slags avslappning

Och imorgon kanske jag börjar
Med den där jäkla informationssökningen
Någon ordning och reda får det väl ändå vara

RSS 2.0